Home » Zomervakantie bij De Scheepsbel

Ben je op zoek naar een gezellige familie camping op de Veluwe om in 2019 de zomervakantie door te brengen? Zoek dan niet verder!

Kamperen op de Veluwe tijdens de zomervakantie

Camping De Scheepsbel is al meer dan 50 jaar een begrip op de Veluwe. De Scheepsbel is een ANWB erkende vier sterren camping midden in het bos, aan de rand van de Veluwe in Doornspijk / Nunspeet. Onze camping is voorzien van vele faciliteiten voor het hele gezin en geschikt voor jong en oud! De camping plaatsen en velden zijn ruim opgezet, waardoor je voldoende privacy hebt.

Tijdens de vakantie is er voor het hele gezin van alles te beleven op de camping. Naast het verwarmde zwembad, de speeltuinen en de tennisbaan. Tijdens de zomervakantie is het recreatie team van Recrateam (terug van weggeweest) aanwezig om het hele gezin te vermaken.

Voordelig Kamperen actiebox
Uitgebreide animatie voor jonge en oud
Waterglijbaan en peuterbad
Klimmen en klauteren in de vele speeltuinen
Boek vandaag nog je zomervakantie bij De Scheepsbel
Boek vandaag nog je zomervakantie bij De Scheepsbel
logo de speelpiraat

Kom klimmen en klauteren in een heus piratenland!

In het voorjaar van 2017 werden de deuren van indoorspeeltuin De Speelpiraat op camping De Scheepsbel geopend! En in 2019 zijn wij nog steeds de gezelligste van de Veluwe.

In De Speelpiraat kun jij als jonge piraat tussen de 4 en 12 jaar oud lekker klimmen en klauteren en ontdekken. Wist je dat je met een glijbaan naar de onderwaterwereld kunt glijden? Daar is ook nog zo veel te beleven!  Voor de jongere broertjes en zusjes tot 4 jaar is er een soft play hoek waar ze (gratis) kunnen spelen.
Kijk voor openingstijden en tarieven op www.despeelpiraat.nl 

Logo De Serre
DeSerre1

Restaurant De Serre – Het ontmoetingspunt voor jong en oud.

Restaurant De Serre en onze snackbar bevinden zich naast het zwembad en de Speelpiraat. U kunt bij onze horecagelegenheid genieten van een heerlijke maaltijd, een borreltje drinken op ‘t terras of gewoon gezellig in de serre. In ons cafetaria kunt u terecht voor een frietje of een verkoelend ijsje.

Ook vinden hier geregeld activiteiten plaats zoals de wekelijkse bingo, de musical, filmavond etc.

Kijk voor meer informatie op etenbijdeserre.nl

Geen zin om te koken en toch lekker eten. Dat kan in De Serre!