Kerst bij de molen 7 december

Voor de zestiende keer organiseert de Evenementencommisie Oostendorp een kerstmarkt rondom bakkersmolen De Tijd met de nieuwe naam: KerstbijdeMolen. Het belooft een sfeervolle markt te worden.

Bijzonder is het grote aanbod van luxe zelfgemaakte kerstartikelen voor kleine prijzen. De verenigingen, instellingen en particulieren kunnen zich aanmelden om deel te nemen. De belangstelling is meestal groot.  Doordat het terrein niet zo heel groot is, kunnen we maar een beperkt aantal kramen plaatsen en die zijn dan ook elk jaar binnen heel korte tijd door kraamhouders gereserveerd, zegt voorzitter Gerhard Deetman.
De hele dag zijn er muzikale optredens van koren en muziekgroepen en dit brengt veel sfeer op de markt. Voor de 16e keer zijn dit jaar ook weer de Veluwse Midwienterhoornbloazers aanwezig, om de kerstmarkt te openen met hun klanken.
Bakkersmolen de Tijd, gebouwd in 1854, kan gratis bezichtigd worden. De molenaars zijn de hele dag aanwezig om de bezoekers met trots over hun molen te vertellen en te laten zien hoe de molen werkt. De verenigingen, instellingen en particulieren kunnen zich aanmelden om deel te nemen. De belangstelling is meestal groot. De standhouders zullen een groot assortiment kerst, cadeau en decoratieartikelen tegen scherpe prijzen aanbieden.

De markt is geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de overkant van de Zuiderzeestraatweg, achter het gemeentehuis.