Pasen 2018

Kom helemaal tot rust op De Scheepsbel tijdens de Pasen.

Onze gezellige camping in de Veluwse bossen is een prettige uitvalsbasis om te verblijven tijdens deze feestdagen.

Zoals u bent gewend van De Scheepsbel hebben wij luxe accommodaties, nette en verwarmde sanitaire voorzieningen, ruime plaatsen voor uw caravan of camper en alle rust om met een goed boek te genieten van het Paasweekend.

Komt u met uw kinderen of kleinkinderen? Al bij binnenkomst krijgen alle kinderen een kleurplaat voor de kleurwedstrijd en op zondag 1 april gaan we weer met z’n allen paaseieren zoeken in het bos waarna alle kinderen een leuke (chocolade) verrassing krijgen. Daarna geniet u van de Paasbrunch in Restaurant De Serre. Voor € 25,00 per volwassene geniet u van dit buffet vanaf 12 uur op 1e of 2e Paasdag.

Profiteer van ons voordelige Paasarrangement

Geniet deze Pasen met het hele gezin van ons voordelige Paasarrangement. Boek nu uw accommodatie of kampeerplaats voor de periode van vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april.

Luxe 4-persoons chalet voor € 180,00 of 6-persoons chalet voor € 240,00. Reserveer direct

U kampeert tijdens Pasen voor de volgende tarieven:

Arrangementen All-in (excl. toeristenbelasting) 2 pers 3 pers 4 pers 5 pers 6 pers
Pasen € 60 € 72 € 84 € 96 € 108

De Paasagenda

30 maart – Op vrijdag kunnen de kinderen een kleurplaat op halen bij de receptie of bij De Serre voor de kleurwedstrijd. De winnaar wordt na het paaseieren zoeken bekend gemaakt.

31 maart – Op zaterdagavond is er vanaf 20:30 uur BINGO in de Serre. € 10,00 voor de hele avond 1 kaart.

1 april – Op zondagochtend gaan wij paaseieren zoeken in het bos! Kids t/m 11 jaar. Na afloop een verrassing voor de kinderen en koffie/thee voor de ouders.

Paasbrunch in De Serre

1 april – Vanaf 12 uur begint de Paasbrunch in De Serre. Uitgebreid genieten van dit buffet doet u voor € 25,00 per volwassene en € 12,50 per kind.

2 april – Vanaf 12 uur begint de Paasbrunch op 2e Paasdag in De Serre. Uitgebreid genieten van dit buffet doet u voor € 25,00 per volwassene en € 12,50 per kind.

Bekijk informatie en foto’s van de Paasbrunch hier.

En er is nog meer te doen tijdens de Pasen! (Na het eieren zoeken) kunt u het bos in gaan voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Op de website en bij de receptie kunt u terecht voor de leukste fietsroutes en activiteiten in onze prachtige omgeving en omringende plaatsen zoals Elburg.

Zoek en boek uw Paasarrangement