Pasen 2019

Kom helemaal tot rust op camping De Scheepsbel tijdens de Pasen.

Onze gezellige camping in de Veluwse bossen is de een prettige uitvalsbasis om te verblijven tijdens deze feestdagen.

Zoals u bent gewend van De Scheepsbel hebben wij luxe accommodaties, nette en verwarmde sanitaire voorzieningen, ruime plaatsen voor uw caravan of camper en alle rust om met een goed boek te genieten van het Paasweekend.

Profiteer van ons voordelige Paasarrangement

Geniet deze Pasen met het hele gezin van ons voordelige Paasarrangement. Boek nu uw accommodatie of kampeerplaats voor de periode van vrijdag 19 t/m maandag 22 april.

Luxe 4-persoons chalet voor € 190,00. Reserveer direct

Luxe 6-persoons chalet voor € 250,00. Reserveer direct

U kampeert tijdens Pasen voor de volgende tarieven:

Arrangementen All-in (excl. toeristenbelasting) 2 pers 3 pers 4 pers 5 pers 6 pers
Pasen € 63 € 75 € 87 € 99 € 111

Komt u met uw kinderen of kleinkinderen?

Al bij binnenkomst krijgen alle kinderen een kleurplaat voor de kleurwedstrijd en op 21 april gaan we weer met z’n allen Paaseitjes zoeken in het bos waarna alle kinderen een leuke verrassing krijgen. Kinderen hebben de grootste lol in het zoeken naar deze (chocolade) verrassingen.

Eieren zoeken met de hele camping

We beginnen op zondag 21 april om 11:00 met onze zoektocht naar de chocolade eieren en na afloop krijgt iedereen die gezocht heeft een lekkere chocolade Paashaas mee.

Uitgebreid brunchen op 2e Paasdag

Op maandag schuift u aan in Restaurant De Serre voor een heerlijke Paasbrunch! Het buffet bestaat uit verschillende soepen, luxe belegde broodjes, frisse salades, koude voorgerechten, kleine zoetigheden, verse koffie, thee sappen en nog veel meer.

Er is nog veel meer te doen tijdens de Pasen

(Na het eieren zoeken) kunt u het bos in gaan voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Op de website en bij de receptie kunt u terecht voor de leukste fietsroutes en activiteiten in onze prachtige omgeving en omringende plaatsen zoals Elburg.

Zoek en boek uw Paasarrangement