Meivakantie bij De Scheepsbel

Kom tijdens de meivakantie heerlijk genieten op de gezelligste camping van de Veluwe en geniet met het hele gezin van de prachtige omgeving van camping De Scheepsbel.

Tijdens de meivakantie is het professionele recreatieteam aanwezig van 28 april tm 6 mei en kunnen kinderen spelen in indoorspeeltuin De Speelpiraat! Ze krijgen zelfs 1 dagentree cadeau!

Daarbij kunt u heerlijk fietsen door de prachtige bosrijke omgeving van onze camping en bezoekt u eenvoudig de plaatsen Elburg, Nunspeet en Harderwijk. Onze camping ligt direct aan het bos en de hei, met vele fiets en wandelroutes. Bij de kampwinkel zijn diverse routes verkrijgbaar en op onze website maak je met de fietsrouteplanner eenvoudig je eigen tocht.
Zowel voor de recreanten als de fanatieke wandelaars en fietsers is De Scheepsbel de beste keuze voor een heerlijke meivakantie op de Veluwe.

Boek snel uw vakantie! Wij hebben kampeer en accommodatie arrangementen speciaal voor deze periode.

Mei2018-weekkamperen

Arrangement: Kamperen in de meivakantie

Camping De Scheepsbel heeft 4 verschillende kampeervelden, zoals aangegeven op de plattegrond. Kom gezellig kamperen op een prachtige (comfort) kampeerplaats van zaterdag 28 april tot 5 mei! U boekt dit arrangement al vanaf € 196,00!

Mei2018-weekchalet

Arrangement: Luxe chalets voor 4 en 6 personen

Met onze luxe 4 of 6 persoons chalets hoeft u alleen nog te genieten van uw vakantie op camping De Scheepsbel. Onze luxe chalets zijn natuurlijk ook te boeken tijdens de meivakantie!  Kies bijvoorbeeld voor een week in een chalet tijdens de meivakantie van 28 april t/m 5 mei. U heeft al zo’n top accommodatie voor 4 personen vanaf € 425,00.

De Scheepsbel is een heerlijke plek waar je kan genieten van de rust en de natuur. Voor de kinderen een fantastische plek om lekker te ravotten in het bos...
Debbie via Zoover.nl

Boek hier uw meivakantie op de mooiste camping van de Veluwe.