Kerst in de Vesting

Kerst in de Vesting komt er weer aan! Op 8 en 9 december gaat de prachtige, monumentale binnenstad van Elburg terug naar de tijd van 1900.
De stad is in kerstsfeer met vuurkorven en kerstbomen. Koren zingen kerstliederen en de mensen lopen in kleding uit begin 1900. De hapjes uit grootmoeders tijd worden op alle hoeken aangeboden, van wentelteefjes tot een glas heerlijk warme glühwein.

Kerst in de Vesting is een fantastische manier om alvast in kerstsfeer te geraken en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Bekijk de sfeer impressie hier: Kerst in de Vesting 2016

Camping De Scheepsbel vindt u in de bossen van Doornspijk, op een paar kilometer van Elburg. Zo kunt u genieten van alle festiviteiten in het sfeervolle Elburg, waarna u zich terug kunt trekken in onze luxe accommodaties. Een luxe accommodatie boekt u al vanaf € 180, -. U verblijft dan vanaf vrijdagmiddag 8 december tot maandagmorgen 11 december op Camping De Scheepsbel. Op zondag kunt u nagenieten van alle festiviteiten door heerlijk te dineren in ‘De Serre’ terwijl de kinderen zich uitleven in indoorspeeltuin ‘De Speelpiraat’! Ook kunt u prachtig wandelen in de naastgelegen bossen en stuifzandgebied ‘De Haere’.

Boek hier uw accommodatie voor Kerst in de Vesting 2017!

De kinderen spelen gratis in indoorspeeltuin ‘De Speelpiraat’ i.c.m. het boeken van een accommodatie van 8 tot 11 december. De genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (€1,10 p.p.p.n.), administratiekosten (€12,50 per reservering), borgen en bedlinnen (€7,50 per pakket).