Hemelvaart arrangementen

Geniet van een heerlijk lang weekend tijdens Hemelvaart op Camping De Scheepsbel! De perfecte gelegenheid om er even tussenuit te gaan in eigen land.

Vanaf 29 mei is het op Camping De Scheepsbel gezellig druk, Restaurant De Serre en Indoorspeeltuin De Speelpiraat zijn elke dag geopend en Recrateam is er weer om de kinderen te vermaken met leuke spellen en dansjes! Ook in de omgeving is van alles te doen. Heerlijk erop uit met de fiets, of de wandelschoenen om de bossen van de Veluwe te ontdekken.

Kom een lang weekend naar Camping De Scheepsbel en profiteer van onze aanbiedingen! Op de vertrekdag, zondag juni hoeft u niet om 12:00 uur te vertrekken, maar pas om 17:00 uur!

Arrangement: Kamperen met Hemelvaart 2019

Camping De Scheepsbel heeft 4 verschillende kampeervelden, zoals aangegeven op de plattegrond. Kom gezellig kamperen op een prachtige (comfort) kampeerplaats van woensdag 29 mei tot zondag 2 juni! U boekt dit arrangement al vanaf € 146 incl. 2 personen!

Arrangement: Luxe chalets voor 4 en 6 personen

Met onze luxe 4 of 6 persoons chalets hoeft u alleen nog te genieten van uw vakantie op camping De Scheepsbel. Onze luxe chalets zijn natuurlijk ook te boeken tijdens het Hemelvaart weekend.  Kies bijvoorbeeld voor een weekend in een chalet. U heeft al zo’n top accommodatie voor 4 personen vanaf € 385,00.

De Scheepsbel is een heerlijke plek waar je kan genieten van de rust en de natuur. Voor de kinderen een fantastische plek om lekker te ravotten in het bos...
Debbie via Zoover.nl

Boek hier uw vakantie op de mooiste camping van de Veluwe.